TS başkanlığında adı geçenlerin kritikleri!

 Trabzonspor’un Mayıs ayında yapacağı olağanüstü genel kurulda tavrı ve hamleleri en çok merak edilen isim Faruk Özak. Özak’ın, Zeki Öztürk’ü aday olarak destekleyebileceği yönünde iddialar kongre kulislerinde şimdiden seslendirilmeye başlandı. Özak, süre

TS başkanlığında adı geçenlerin kritikleri!

 

Trabzonspor’un Mayıs ayında yapacağı olağanüstü genel kurulda tavrı ve hamleleri en çok merak edilen isim Faruk Özak. Özak’ın, Zeki Öztürk’ü aday olarak destekleyebileceği yönünde iddialar kongre kulislerinde şimdiden seslendirilmeye başlandı. Özak, süreci sakin, sessiz ve soğukkanlı bir şekilde gözleyeceğe benziyor. Atalay'ın adı gündeme düştü

Adı önce Futbol Federasyonu başkanlığına geçen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın da adı başkan adayları arasında geçmeye başladı. Atalay’ın, Ahmet Ağaoğlu ile birlikte yönetim listesi oluşturacağı iddia edilirken, hem Atalay hem de Ağaoğlu, kendini bağlayacak açıklamalar yapmaktan uzak duruyor.

Bakan Bayraktar ne yapacak?

Trabzonspor’daki kriz dönemini yakından takip eden Bakan Erdoğan Bayraktar, gelişmeleri edinilen bilgilere göre eski yöneticilerden Nurettin Aydın ile takip ediyor. Bir iddiaya göre ise Bayraktar, Kemalettin Göktaş’la da görüştü. Bakanın kurmay ekibi, Trabzonspor’da gelişmeleri an be an yakından takip ediyor.

İşte adaylık için ismi konuşulanlar;

Muharrem Usta

Medikal Park hastanelerinin sahibi Usta’nın başkan adaylığı ciddi şekilde seslendirilirken, başkan olması halinde de Trabzonspor’a ciddi projeler kazandıracağı konuşuluyor.

Erol Tuna

Adı en çok geçen isimlerin başında. Bütün dikkatler de onun üzerinde. Başkan adayı olması ile ilgili taleplere şimdilik sıcak bakmıyor ama gündemdeki yerini koruyor

Zeki Öztürk

İddialara göre Özak, Zeki Öztürk’ü destekliyor. Öztürk’e başkan adayı olması için telkinlerde bulunuyor. Öztürk son Akhisar maçında takıma yüksek düzeyde pirim de vaat etmişti.

Kemalettin Göktaş

Ciddi bir taraftar desteği olan Kemalettin Göktaş da başkan adaylığı ile ilgili olarak temaslarda bulunuyor. Göktaş’ın Çevre ve şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’la teması var.

Mehmet Atalay

Son birkaç günden bu yana kulislere adı düşen Mehmet Atalay’ın, Ahmet Ağaoğlu ile birlikte liste yapmaya karar verdikleri haberi, kongre kulislerini hareketlendirdi

İbrahim Hacıosmanoğlu

Taraftar bazında ciddi bir potansiyeli olan İbrahim Hacıosmanoğlu da hazırlıklarına başladı. Hacıosmanoğlu, eski yöneticilerden Köksal Güney ile İstanbul’da buluşarak strateji geliştiriyor.

Metin Atasoy

Ciddi başkan adaylarından biri olan Metin Atasoy İstanbul kanadının en önemli isimleri Muhittin Öztürk, Cemil Kaya ve Salih Alpaslan’ın da desteğini alarak yola çıkıyor.

Eyüp Aşık

Son genel kurulda baskı ile başkan adaylığından vaz geçen Eyüp Aşık’da nabız tutuyor. Aşık’ın onursal Başkan M.Ali Yılmaz’ın desteğini aldığı belirtiliyor

Sadri Şener

Şike davasında yargıtayın kararı yerel mahkeme ile paralellik gösterirse yeniden yıldızı parlayacak olan Şener’in yeniden adaylığı da söz konusu.

Emre Aksoy

TSGİAD olarak bir açıklama yapıp Aralık ayındaki genel kurula aday olacaklarını açıklamıştı. Olağanüstü kongrede Aksoy ve ekibinin nasıl tavır alacağı merak konusu.

Naci Orhan

Sadri Şener döneminin iki önemli ismi Hayrettin Hacısalihoğlu ve Süleyman Atal’ın desteklediği iddia edilen Naci Orhan’ın adı kulislerde uzun zamandır seslendiriliyor.

Y. Ziya Yılmaz

Yılmaz’ı destekleyenler ikinci bir Atay Aktuğ harekatına başladı. Yılmaz henüz bu harekete net cevap vermedi. Osman Abanoz’un da Yılmaz’la birlikte hareket ettiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler