TS başkan yardımcısından futboculara övgü

ÇAKIROĞLU "BU ÖZVERİYİ UNUTMAYACAĞIZ"Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Fenerbahçe maçında 4 futbolcumuz iğneyle oynadı. Bu özverilerini unutmayacağız” dedi.Yönetim olarak takımlarının şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun oldukla

TS başkan yardımcısından futboculara övgü

ÇAKIROĞLU "BU ÖZVERİYİ UNUTMAYACAĞIZ"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Fenerbahçe maçında 4 futbolcumuz iğneyle oynadı. Bu özverilerini unutmayacağız” dedi.

Yönetim olarak takımlarının şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olduklarını belirten Sebahattin Çakıroğlu, şöyle devam etti: “Takımımızın bugüne kadar yaptıkları belli. Avrupa’daki maçlarımızda sergilediğimiz performans ortada.

Son F.Bahçe maçında 4 oyuncumuz iğne ile oynadı ama hepsi yüreğini ortaya koydu. Yönetim olarak takımımızın daha iyi duruma gelmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler