TS Başkan yardımcılığına Şenol Güneş etkisi!

 Trabzonspor’da Başkan Yardımcılığı ve Basın Sözcülüğü görevlerinden istifa eden Sebahattin Cakıroğlu’nun yerine yapılan atamalar sancılı oldu. Bordo-Mavili yönetimin Gaziantep’te yaptığı toplantıda Başkan Yardımcılığı için TS Clup Sorumlusu Murat Türköz’

TS Başkan yardımcılığına Şenol Güneş etkisi!
 
Trabzonspor’da Başkan Yardımcılığı ve Basın Sözcülüğü görevlerinden istifa eden Sebahattin Cakıroğlu’nun yerine yapılan atamalar sancılı oldu.
 
Bordo-Mavili yönetimin Gaziantep’te yaptığı toplantıda Başkan Yardımcılığı için TS Clup Sorumlusu Murat Türköz’ün ismi gündeme geldi. Ancak Türköz’ün daha önceki dönemlerden teknik direktör Şenol Güneş ve eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile olan samimi diyaloglarından bu göreve getirilmedi. Türköz’ün, Güneş ve Hacısalihoğlu ile sohbetlerinin yönetimi rahatsız ettiği ve bu nedenle bu atamanın gerçekleşmediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor