TS Barrios ve Kalou için beklemede

Premier League ekiplerinden Chelsea ile sözleşmesi sona eren Fransız oyuncu Florent Malouda'ya kadrosuna katarak flaş transfere imza atan Trabzonspor, forvet hattında yıldız transferi yapmakta kararlı.Forvet hattı için iki oyuncu üzerinde duran bordo-mavi

TS Barrios ve Kalou için beklemede

Premier League ekiplerinden Chelsea ile sözleşmesi sona eren Fransız oyuncu Florent Malouda'ya kadrosuna katarak flaş transfere imza atan Trabzonspor, forvet hattında yıldız transferi yapmakta kararlı.

Forvet hattı için iki oyuncu üzerinde duran bordo-mavililer Paraguaylı golcü Lucas Barrios ve Salomon Kalou için beklemeye geçti.

Florent Malouda gibi dünya yıldızını kadrosuna katarak transferde adından söz ettiren Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın gidişinden sonra bir türlü çözüm üretemediği forvet hattına star bir oyuncu transfer etmekte kararlı. Bu bölge için yoğunluğunu Paraguaylı golcü Lucas Barrios'a veren Trabzonspor yönetimi, alternatif olarak ise listesinde bir dönem Chelsea'da Florent Malouda ile birlikte forma giyen şimdi ise Fransa'nın Lille takımının oyuncusu Salomon Kalou yer alıyor. Bu oyuncunun bonservis bedeli bordo-mavili takımı düşündürürken, Karadeniz ekibi ise önceliğini Paraguaaylı golcüye vermiş durumda. Lucas Barrios'un transferinde aksilik yaşanması halinde bordo-mavililer 27 yaşındaki Kalou'yu Trabzon'a getirmek için girişimlerini hızlandıracak.

Malouda'nın eski takım arkadaşı Kalou ile Trabzonspor'a transferi konusunda görüşme yaptığı öğrenildi. Malouda'nın Trabzonspor'a transferini öğrenen Kalou ise bordo-mavili takımın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler