TS Arsenal'li genç yıldıza talip

Trabzonspor Yönetimi, Şenol Güneş'in raporuyla Arsenal'le sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.Transfer çalışmalarına erken start veren Trabzonspor’da yönetim, sezon sonunda Arsenal’le olan söz

TS Arsenal'li genç yıldıza talip

Trabzonspor Yönetimi, Şenol Güneş'in raporuyla Arsenal'le sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Transfer çalışmalarına erken start veren Trabzonspor’da yönetim, sezon sonunda Arsenal’le olan sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup’u transfer etmek için görüşmelere başladığı iddia edildi.

SESSİZ SEDASIZ BİTİRMEK İSTİYOR

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’in İngiltere’de milli takım için bir görüşme yaptığı genç yeteneğe Türkiye’den de Trabzonspor talip oldu. 

Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda harekete geçen yönetim kurulunun, genç yeteneğin transferini sessiz sedasız bir şekilde bitirmek istediği öğrenildi.

ARSENAL'DEN TEKLİF ALMADI

Hollanda 19 Yaş Altı Milli Takım formasını giyip aynı zamanda genç millilerin kaptanlığını da yapan genç yeteneğin, transfer konusunda kafasının bir hayli karıştığı, gönlünün ise Arsenal’de kalmaktan yana olduğu ifade edildi. Bugüne kadar Arsenal‘den sözleşmesinin uzatılması konusunda henüz bir teklif almayan Özyakup’un, Türk Milli Takımı’nı tercih edip etmeyeceği ise netlik kazanmadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor