TS- Antalya maçına 300 bilet!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası, bordo-mavili kulübe destek olmak amacıyla Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçında 300 bilet satın alacak.  Oda başkanı Musa Başak, yaptığı açıklamada, 6 Şubat Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak

TS- Antalya maçına 300 bilet!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası, bordo-mavili kulübe destek olmak amacıyla Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçında 300 bilet satın alacak.

 

Oda başkanı Musa Başak, yaptığı açıklamada, 6 Şubat Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Artık kulübümüzü destekleme zamanı. Yaşanan olumsuz sonuçlar moralimizi bozmamalı. Biz de bunun için oda olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek istiyoruz'' dedi.

 

Taraftarların Trabzonspor'a her türlü desteği vermesi gerektiğini vurgulayan Başak, oda olarak Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor 300 bilet satın alarak takıma destek olacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor