'TS Anadolu futbolunun ağabeyidir'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Uygun: "Trabzonspor Karşısında Elimizden Gelen En İyi Oyunu Sergileyeceğiz" Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'de cuma günü sahalarındaki Trabzonspor maçında, takımının elinden gelen en iyi oyun

'TS Anadolu futbolunun ağabeyidir'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Uygun: "Trabzonspor Karşısında Elimizden Gelen En İyi Oyunu Sergileyeceğiz"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'de cuma günü sahalarındaki Trabzonspor maçında, takımının elinden gelen en iyi oyunu sergileyeceğini söyledi.  

Uygun, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un son 20 haftadır ligin üst sıralarına oynayan bir takım görünümünde olduğunu belirterek, takımlarından övgüyle bahsedildiği bir dönemde diğer takımların düşüş yaşadığını kaydetti.

Eskişehirspor'un son haftalarda çıkış yakalayan ve şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaştığını anlatan Uygun, şöyle konuştu:

"İki hafta önce Fenerbahçe ile oynadık. Bu hafta da Trabzonspor ile oynayacağız. Bir futbol takımının inişli çıkışlı bir grafik sergilemesi çok normal. Futbolcularım, taraftarın coşkusu ve arzusunu sahaya yansıtmaya çalışıyor. Avrupa kupaları hedefini kovalayabildiğimiz yere kadar kovalayacağız. Son 5 maçta, istediğimiz arzuyu ve coşkuyu sahaya yansıtacağız. Son maçlarda 17-18 kişilik kadroyla takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Defansımızın en önemli oyuncularından Diego, sakatlığı nedeniyle 3-4 haftadır oynayamıyor. "

Uygun, Trabzonspor'un Anadolu futboluna ağabeylik yaptığını belirterek,

"Trabzonspor Anadolu'dan çıkan ilk şampiyonlardan. Trabzonspor'un başında Şenol Güneş gibi saygı duyduğum bir üstadımız var. Zor bir maç olacak. Trabzonspor karşısında elimizden gelen en iyi oyunu sergileyeceğiz. Pele, Tello ve Diego'nun sakatlıkları devam ediyor. Bu oyuncuların Trabzonspor karşısında oynaması zor gibi görünüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler