TS adını bir kez daha duyurdu!

Bu sezon 12 Aralık'ta oynanan İstanbul BB - Trabzonspor maçında tribünleri dolduran 10 binlerce taraftarı sebebiyle bordo-mavili ekip prestijli İngiliz The Guardian gazetesinin web sitesine konu oldu. Guardian’ın internet sitesindeki “The Knowledge (Bilgi

TS adını bir kez daha duyurdu!

Bu sezon 12 Aralık'ta oynanan İstanbul BB - Trabzonspor maçında tribünleri dolduran 10 binlerce taraftarı sebebiyle bordo-mavili ekip prestijli İngiliz The Guardian gazetesinin web sitesine konu oldu.

 

Guardian’ın internet sitesindeki “The Knowledge (Bilgi)” köşesinde okurların sorularını yanıtlayan John Ashdown bugün “En kalabalık deplasman tribünü” hakkında merak edilen bir soruya yanıt verdi.

 

Yazıda bu sezon oyanan İstanbul BB – Trabzonspor maçında her zaman boş olmasıyla bilinen Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 61 bine yakın Trabzonsporlu olduğunu belirtildi.

 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylıların çoğunlukta olduğu İstanbul’da Büyükşehir Belediyespor’un tribünlerinin hep boş olduğundan da bahsedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor