TS 8 maçtır kaybetmiyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere oynadığı son 8 maçta yenilmedi.Kasımpaşa karşısında da bu istatistiğini sürdürmeyi planlayan bordo-mavili takım alacağı puan ile zirveye bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor. Karaden

TS 8 maçtır kaybetmiyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere oynadığı son 8 maçta yenilmedi.

Kasımpaşa karşısında da bu istatistiğini sürdürmeyi planlayan bordo-mavili takım alacağı puan ile zirveye bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor. Karadeniz ekibi son 8 müsabakada Karabükspor ve Kaysersipor’u 1-0, Torku Konyaspor’u ve Legia Varşova’yı 2-0 yenerken Fenerbahçe ve Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Apollon Limassol’u 2-1, Lazio ile 3-3 berabere kaldı.

6 PUANLIK MAÇ

Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan müsabaka 6 puan değerinde olacak. 15 puan ile sıralamada 4. sırada yer alan Kasımpaşa ile 14 puan ile 6. sırada yer alan Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Müsabakadan galip ayrılanın takım ilerleyen haftalar adına büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler