TS 20 günde 6 maça çıkacak

Trabzonspor bu haftadan itibaren 20 günde 6 maç yapacak. Bu zor maratonda bordo - mavililer 1 Şampiyonlar Ligi, 2'de derbi maç oynayacak.UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Ligi'nde yoluna iddialı bir şekilde devam eden Trabzonspor, bu hafta oynayaca

TS 20 günde 6 maça çıkacak

Trabzonspor bu haftadan itibaren 20 günde 6 maç yapacak. Bu zor maratonda bordo - mavililer 1 Şampiyonlar Ligi, 2'de derbi maç oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Ligi'nde yoluna iddialı bir şekilde devam eden Trabzonspor, bu hafta oynayacağı Sivasspor maçının ardından çok zorlu bir sürece girecek. Bordo-mavililer Sivasspor maçından sonra 20 gün içinde 6 maç oynayacak. Bordo-mavililer önce Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak, ardından da Lille deplasmanına gidecek.

Bu maçtan sonra hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan bordo - mavililer, hafta içinde de Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bordo - mavililer daha sonra ise Fenerbahçe deplasmanına çıkacak, hafta içinde de Ordusspor ile evinde oynayacak. 20 gün içerisinde, 3 günde bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş en çok sakatlık ve kart cezalarından korkuyor.

Güneş'in bu süreçte 30 kişilik oyuncu kadrosundan tam anlamıyla faydalanması bekleniyor.

GÜNEŞ SÜRPRİZ YAPACAK MI? DEVAMI SAYFA 2'DE


Bordo - mavili takımın tecrübeli teknik adamı Cuma günü oynanacak olan Sivasspor maçında farklı bir 11 sahaya sürmeyi planlıyor. Gelecek hafta içerisinde oynanacak olan Lille maçını da düşünerek böyle bir değişikliğe gitmesi beklenen Güneş'in A2 takımında izleyip performanslarını beğendiği Sercan ve Barış Ataş'a forma vermesi bekleniyor. Bordo - mavili takımda Henrique, Pawel Brozek, Mustafa Yumlu ve Aykut Akgün'de Şenol Güneş'ten forma bekliyor.

COLMAN'A ÖZEL İLGİ DEVAMI SAYFA 3'TE


Teknik direktör Şenol Güneş, Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile özel olarak ilgileniyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı ile ligdeki performansı arasında farklılıklar olan Colman ile antrenmanlarda sık sık mini toplantılar yapan tecrübeli teknik adam, Güney Amerikalı oyuncuya takımın önemli parçalarından birisi olduğunu vurguluyor.

Colman'ın da bundan sonra istikrarına dikkat edeceği konusunda Şenol Güneş'e söz verdiği öğrenildi.

YÖNETİMDEN BASINA KISITLAMA DEVAMI SAYFA 4'TE


Trabzonspor Yönetim Kurulu ortak bir karar alarak, basın mensuplarına çeşitli kısıtlamalar getirdi.

Yeni kurallara göre Trabzonspor'u takip eden basın mensupları antrenman ve basın toplantılarının olduğu gün tesislere en fazla 10 dakika önce giriş yapabilecek. Ayrıca kulüp binasına girişleri de kısıtlanan basın mensuplarına binada işleri varsa bir güvenlik görevlisi eşlik edecek.

Yönetimin bu kararı basın mensupları arasında şaşkınlık yarattı. Kararın bazı gazetecilerin tesisler içerisindeki rahat tavırlarına tepki olarak alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor