TRT'ye TS'lilerin büyük tepkisi!

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Trabzonspor maçını canlı yayınlayan TRT’ye Sergen Yalçın ve spiker tepkileri çığ gibi büyüyor. Trabzonsporlu taraftarların TRT’ye tepki koyduğu haklı nokta maçın yorumcusunun Beşiktaş’ın eski oyuncusu Sergen Ya

TRT'ye TS'lilerin büyük tepkisi!

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Trabzonspor maçını canlı yayınlayan TRT’ye Sergen Yalçın ve spiker tepkileri çığ gibi büyüyor.

 

Trabzonsporlu taraftarların TRT’ye tepki koyduğu haklı nokta maçın yorumcusunun Beşiktaş’ın eski oyuncusu Sergen Yalçın ve spikerinin Beşiktaş’ın attığı goller esnasında avazı çıkıncaya kadar bağırması oldu. Bordo-mavili taraftarlar TRT’nin iletişim numaralarından gerek telefonla gerekse stadyum@trt.net.tr adresi yoluyla kanala tepki yağdırmaya devam ediyor.

 

NEDEN TRT1 DEĞİL DE TRTHABER

Trabzonsporlu taraftarların diğer şikayet ettiği noktalardan biri ise maçın neden TRT1’den değil de TRT haberden yayınlanması. TRT haber’in görüntü kalitesinin TRT1 ve diğer kanallara göre daha düşük olduğunu beyan eden bordo-mavili bazı taraftarlar bu nedenle de TRT’ye şikayetlerini dile getirdiler.

Bilindiği üzere Trabzonspor'un diğer maçları TRT haber'den ancak Beşiktaş maçı ise TRT1'de yayınlanmıştı. Bordo-mavili taraftarlar diğre maçların neden TRT haber'den yayınlandığını belirterek, Beşiktaş'a ayrımcılık mı yapıldığını sordular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler