TRT'den Trabzonspor'a sansür

Bizlerin ödediği vergilerin yanı sıra ödediğimiz elektrik faturalarından da yüzde 2 pay alarak hayatta kalan TRT adeta çiftlik gibi yönetiliyor. Daha önce internet sitesinde Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçtan sonra "ŞİKE ŞİKE" başlıklı haber

TRT'den Trabzonspor'a sansür

Bizlerin ödediği vergilerin yanı sıra ödediğimiz elektrik faturalarından da yüzde 2 pay alarak hayatta kalan TRT adeta çiftlik gibi yönetiliyor.

 

Daha önce internet sitesinde Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçtan sonra "ŞİKE ŞİKE" başlıklı haber yapan TRT, gelen tepkiler üzerine haberin başlığını değiştirmiş ancak unutulmayacak büyük bir skandala imza atmıştı. TRT yine bir skandala daha imza attı.

 

Tarafsız ve her kesime eşit mesafede durması gereken Devletin TV’si TRT Trabzonspor’a karşı sansür uygulamaya başladı.

 

Devletin TV’si Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) Şike ile ilgili haberlerinde sürekli Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in görüntüsünün kullanırken olaylı maçların ardından da ekranlara sürekli Avni Aker görüntüsü koyması Trabzonspor’a bakış açısını gösterdi.

 

TRABZON LOGOSUNU KAPATTILAR

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Trabzonspor Basketbol takımı Başkanı Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği ve Perşembe akşamları TRT’1 de yayınlanan “SENDE GİTME” adlı dizinin 53. Bölümünde 2 kez görülen Trabzonspor logosunu sansürleyerek (mozaik) ekrana getirdi.

53.bölümdeki sahnede Tolga Sarıtaş’ın oynadığı rolde Sarıtaş’ın odasının giriş kapısının arkasında asılı bulunan Trabzonspor logosunu üstü kapatılarak ekrana getirildi, ardından da duvarda asılı bulunan Trabzonspor logosunu üstü mozaiklenerek sansürlendi.

Fenerbahçelilerin istilası altında bulunan ve ödediğimiz vergilerle yayın hayatını sürdüren Devletin resmi TV’sinin bu kulübün borazancılığını yapması tepki topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor