TRT Trabzon turnuva düzenledi!

 TRT Trabzon Müdürlüğü, birimler arası personelin kaynaşması için voleybol turnuvası düzenledi. Oldukça çekişmeli geçen maçlara personel ve ailelerinin yanı sıra çocuklar da büyük ilgi gösteriyor.TRT bahçesindeki sahada öğlen sıcağında her gün saat: 12.30

TRT Trabzon turnuva düzenledi!

 

TRT Trabzon Müdürlüğü, birimler arası personelin kaynaşması için voleybol turnuvası düzenledi. Oldukça çekişmeli geçen maçlara personel ve ailelerinin yanı sıra çocuklar da büyük ilgi gösteriyor.

TRT bahçesindeki sahada öğlen sıcağında her gün saat: 12.30 oynanan müsabakalar büyük çekişmeye sahne olurken, birbirine denk takımlar turnuvaya heyecan katıyor. TRT’ciler dur durak bilmeden hem rakiple hem de sıcakla mücadele ediyor.

Turnuvada boy gösteren Radyospor, Haberspor, TRT Nağme, Destekspor, Bakım-Onarım, İşletme-Bakım ve Elektron 61 şampiyonluk için kıyasıya mücadele verecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlar sonunda gruplarında ilk sırayı alan takımlar finalde karşılaşacak. Şampiyon olan takıma kupanın yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor