'Transferler daha tamamlanmadı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ''Her şeye rağmen kadromuzu şekillendiremedik. Kafamızdaki düşüncelerle uyguladığımız biraz farklı oldu'' dedi. Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yeşil-mavili ekibin antrenmanı öncesinde yaptığı açıklam

'Transferler daha tamamlanmadı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ''Her şeye rağmen kadromuzu şekillendiremedik. Kafamızdaki düşüncelerle uyguladığımız biraz farklı oldu'' dedi. 

Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yeşil-mavili ekibin antrenmanı öncesinde yaptığı açıklamada, transferin yavaş ilerlediğini belirterek, ''Transferler daha tamamlanmadı. Sorun orada, sezona başlayan kadronun gerisindeyiz. İlk yarıdaki kadroda önemli görevler yapan üç, dört arkadaş yok. Onların yerini bir nebze olsun doldurmaya çalışıyoruz.
 
Ancak kolay olmuyor, sıkıntı var biraz. Bu sıkıntıyı aşmamız lazım. Transfer tek taraflı bir olgu değil. Üç taraflı bir olgu ve herkesin düşüncesinin olgunlaşması gerekiyor. İlk yarıdaki sayımıza ulaşırsak kendimizi mutlu addederiz'' diye konuştu. 
     
Çalışmaların iyi ilerlediğini ifade eden Denizli, şunları söyledi: 
     
''Çalışma tempomuzdan yorgunluk ve hafif sakatlıklar olabiliyor. Onları da aktif dinlenme ile gideriyoruz. Çalışarak dinleniyoruz, sakatlıkların süresini kısaltmaya çalışıyoruz. Ancak lig için süremiz çok kısa. Önümüzde ilk maç için 8-9 gün var. Her şeye rağmen kadromuzu şekillendiremedik.
 
Kafamızdaki düşüncelerle uyguladığımız biraz farklı oldu. Bunu çabuklaştırmak mecburiyetindeyiz. Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyoruz. Buna her türlü hazırlığımızı bitirerek başlamak lazım. Aklımızda, kafamızın bir tarafında soru işareti kalmamalı. Bunu yaptık, yapamadık gibi konularla uğraşmayalım. Sadece çaba sarf etmek onları tamamlamaya yetmiyor.'' 
     
Göreve başladığında transfer planlamasının 5-6 oyuncu olduğunu kaydeden Denizli, şöyle devam etti: 
   
''Ayrılanların burada kalacağını düşünerek planlamıştık. Giden beş arkadaşımızın yerine iki transferimiz var. Fazladan vazgeçtik, gidenlerin yerine oyuncu koyabilsek benim düşündüğüm şekilde kafi deriz. Uche milli takımdan sakat döndü. Kısa süre planlarımızın içerisinde sakatlığı nedeniyle yok.
 
O nedenle Uche'yi de yok saymak zorundayız. Sezon başından itibaren takımla birlikte olan Nijeryalı Eze düşündüğüm çizginin biraz gerisinde. Düşünce olarak bana iletilen bilgiler doğrultusunda değerlendirdim. Beklentilerimin biraz gerisinde. Bunları göze alarak hareket etmeliyiz.'' 
     
Denizli, hazırlık maçı oynamamalarının eksiklik olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti: 
   
''Hazırlık maçlarının olumlu sonuçlar verdiğine inanan bir teknik adam değilim. Bunu yıllarca yaşadım. Benim için taktik çalışmalar ve futbolcularla bütün olmak çok daha önemli. Bölgeden alacağımız bir hazırlık maçında değerlendirme yapmamız sağlıklı olmaz. Yıllarca bu sorun, hazırlık maçları tartışıldı. Hazırlık maçı durumunu içimizde hallediyoruz.''
     
Denizli, yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-maivli oyuncular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Sakatlıkları devam eden Uche Kalu ve Hakan Hacıbektaşoğlu çalışmaya katılmadı. Sakatlıktan yeni kurtulan Çetin Güngör ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.Teknik Direktör Denizli'nin antrenman sırasında neşeli olduğu gözlendi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler