Transferle ilgili konuşmam

Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu kulüpte yapılan görevlendirme gereği transferle ilgili açıklamaların kendisi tarafından yapılmayacağını belirterek, taraftarların medyada bu yönde çıkan ve çıkacak haberlere itibar etmemelerini istedi.  Trabzonspor'd

Transferle ilgili konuşmam
Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu kulüpte yapılan görevlendirme gereği transferle ilgili açıklamaların kendisi tarafından yapılmayacağını belirterek, taraftarların medyada bu yönde çıkan ve çıkacak haberlere itibar etmemelerini istedi. 
 
Trabzonspor'da futbolun sorumluluğunun Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'da olduğuna işaret eden Çakıroğlu, "Zaman zaman medyada şahsıma atıfta bulunarak bazı transfer haberleri ve futbolcu isimler yer almaktadır. Bunların tamamı gerçek dışıdır. Yönetim Kurulumuzun görevlendirmesi gereği futbolun yönetimi Sayın Ünal Karaman'ın kontrolündedir. Sayın Başkanımız'ın da açıkladığı gibi yöneticiler bu konunun içerisinde olmayacaktır. Açıklamalarımız da bu doğrultuda gerçekleşecektir. Özellikle taraftarlarımız medyada transferle ilgili Ünal Karaman'ın söylemleri dışında çıkan farklı haberlere itibar etmesinler. Medya mensupları da lütfen bu konuya özen göstersinler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor