Transferde yılın bombası patladı!

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Barcelona'nın yıldız oyuncusu Fabregas'ı kadrosuna kattığını açıkladı.Uzun zaman süren pazarlıklar sonucu Barcelona'yla anlaşmayı başaran Chelsea, 27 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık anlaşmaya imza atıldığını duyurdu. Transfe

Transferde yılın bombası patladı!

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Barcelona'nın yıldız oyuncusu Fabregas'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Uzun zaman süren pazarlıklar sonucu Barcelona'yla anlaşmayı başaran Chelsea, 27 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık anlaşmaya imza atıldığını duyurdu. Transfer, bir kaç dakika arayla Barcelona, Fabregas ve Chelsea'nin sosyal paylaşım sitelerinden açıklandı. Chelsea, Fabregas için Barcelona'ya yaklaşık 27 milyon pound ödeyecek.

Anlaşmayı ilk olarak duyuran Barcelona oldu, Fabregas'a teşekkür edilen açıklamada, tecrübeli yıldız için Chelsea ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Daha sonra Chelsea ve Fabregas cephesi açıklamayı yaptı. Resmi siteden Fabregas'ı duyuran Chelsea, "Barcelona ile Fabregas için anlaştığımızı duyurmaktan memnuniyet duyarız" sözleriyle transferi açıkladı. Bu sırada Fabregas, resmi facebook ve twitter hesaplarından paylaştığı fotoğraf ve sözlerle Barcelona'ya veda etti ve Chelsea'ye merhaba dedi. İspanyol yıldız, transfer olacağı yönünde bolca haber çıkan Arsenal'e de değindi.

İşte Fabregas'ın açıklamaları:

"İlk olarak 3 muhteşem yıl geçirdiğim Barcelona'ya teşekkür ediyorum. Çocukluğumun kulübünde bana futbol oynama fırsatı verdikleri için... Premier Lig'e geri dönmekten dolayı mutluyum. Orada yarım kalmış işlerim var. Arsenal'in transferde benim ilk tercihim olduğunu herkes biliyor. Ancak onlar daha sonra yapılan görüşmelerde benimle sözleşme imzalamayacaklarını belirttiler. Bunun üzerine Chelsea, bana daha yakın davrandı. Burası benim için en mantıklı teklifti ve ben de kararımı Maviler'den yana yaptım. Bu transferden dolayı çok mutluyum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor