Transferde yeni alternatifler.

Trabzonspor’un sol bek için anlaşmaya çalıştığı Mainz 05’in Avusturyalı oyuncusu Christian Fuchs'da sorun çıkması durumunda alternatifini Sırbistan'da buldu.Sırbistan liginde Kızılyıldız'da (Roter Stern Belgrad) hem solbek'te hem de Stoper mevkiinde forma

Transferde yeni alternatifler.

Trabzonspor’un sol bek için anlaşmaya çalıştığı Mainz 05’in Avusturyalı oyuncusu Christian Fuchs'da sorun çıkması durumunda alternatifini Sırbistan'da buldu.

Sırbistan liginde Kızılyıldız'da (Roter Stern Belgrad) hem solbek'te hem de Stoper mevkiinde forma giyen Dusko Tosic, Christian Fuchs'da sorun çıkması durumunda Trabzonspor'un transfer gündeminde.

26 yaşında 1.86 boyundaki Tosic bu sezon takımının 24 lig ve iki Avrupa ligi karşılaşmasında forma giydi.

Tosic 2005/2006 ve 2006/2007 sezonunda Fransa'da FC Sochaux takımında 2007/2008 ve 2008/2009 sezonlarında Almanya'da Werder Bremen'de 2009/2010 da ise İngiltere'de Queens Park Rengers'de forma giydi.

Avrupa macerasında pek başarılı olamayan Tosic geçen yıl ülkesine Kızılyıldız takımına döndü.

Kızılyıldız bu sezon Sırbistan'da Partizan Belgrad'ın ardından ligi ikinci bitirdi.

Santrafor arayışlarında sorun çıkması durumunda ise Trabzonspor rotayı yeniden Brezilya'ya çevirecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor