Transferde sona geldiler

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor Kulüp Basın Sözcüsü Murat Gürsoy, kulübün 2011-2012 futbol sezonu transfer çalışmalarında son aşamaya geldiğini belirtti.Gürsoy, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor Kulübü olarak gerekli görülen transferl

Transferde sona geldiler

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor Kulüp Basın Sözcüsü Murat Gürsoy, kulübün 2011-2012 futbol sezonu transfer çalışmalarında son aşamaya geldiğini belirtti.

Gürsoy, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor Kulübü olarak gerekli görülen transferleri gerçekleştirdiklerini ve teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç olan mevkilere de transferleri gerçekleştireceklerini ifade etti.

Açıklamasında, takımın Slovenya kampının sürdüğüne de değinen Gürsoy, şunları kaydetti:

''Orduspor Süper Lig hazırlıklarına, Bolu kampıyla başlamıştı. Slovenya kampıyla devam eden süreç, 18 Temmuz'da Hollanda kampıyla devam edecek. Orduspor olarak transfer çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Hollanda kampı öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran kulübümüz, önümüzde ki günlerde çok önemli transferleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edecek. Başkanımız ve yönetim kurulumuz, hocamızın istediği doğrultusunda, eksik bölgelere gerekli transferler yapmış, anlaşmalar sağlanmıştır. Resmi imza aşamasına gelen çalışmalar, resmi imzalar atıldıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır. Özellikle yabancı transferlerin evraksal işlemlerinin uzun sürmesi nedeniyle yabancı transferlerinde zaman uzamaktadır. Ama buna rağmen kulübümüz 2011-2012 futbol sezonu transfer çalışmalarında son aşamaya gelmiştir. Taraftarımızın içi rahat olsun. Orduspor Süper Lig'de hak ettiği yerde kalıcı olacak ve Süper Lig'in en güzel rengi olacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor