Transferde liste çok uzun!

Teknik direktörlüğe Luis Enrique'yi getirdikten sonra transferde atağa kalkması beklenen Barcelona'nın hedefleri de ortaya çıktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Katalan ekibinde geniş bir transfer listesi var.Öncelikle Carles Puyol'un ayrılığ

Transferde liste çok uzun!

Teknik direktörlüğe Luis Enrique'yi getirdikten sonra transferde atağa kalkması beklenen Barcelona'nın hedefleri de ortaya çıktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Katalan ekibinde geniş bir transfer listesi var.

Öncelikle Carles Puyol'un ayrılığı ve Javier Mascherano'nun geleceği konusundaki belirsizlik nedeniyle bir stoper arayan Barça, Chelsea'den David Luiz ve Paris Saint Germain'den Marquinhos'u listesinin ilk 2 sırasında bulunduruyor. Enrique'nin defansın ortası için diğer iki adayı ise Porto'dan Eliaquim Mangala ve Athletic Bilbao'dan Aymeric Laporte...

ALVES'İN YERİNE KOLOMBİYALI!

Defansın sağı için de Daniel Alves'in ayrılacak olması nedeniyle arayışlara giren Barça'da, Fiorentina'da forma giyen ve bu sezon gösterdiği performans ile yıldızlaşan Juan Guillermo Cuadrado'nun tek aday olarak öne çıktığı belirtildi.

JUVE'NİN YILDIZLARI İÇİN PLANLAR!

Orta sahaya yıldız bir ismi kazandırma hedefinde olan Barcelona teknik ekibinin en büyük hedefleri Juventus'un yıldızları Arturo Vidal ve Paul Pogba. Ancak bu iki oyuncunu da İtalyan kulübü tarafından bırakılmasının zor olduğu kaydediliyor. Bu iki ismin transferinde Barça'nın, Juve'nin takibindeki Alexis Sanchez ve Adriano'yu takasta kullanma teklifinde bulunacağı ifade edildi.

FORVET İÇİN 3 ADAY VAR!

İleri uçta ise bir pivot forvet transferi yapmak isteyen Barcelona'da en ciddi adayın Bayern Münih'te Guardiola ile sorun yaşayan Mario Mandzukic olduğu belirtilirken, onun alternatifinin ise Fiorentina'dan Mario Gomez olduğu kaydedildi. Juve'nin İspanyol golcüsü Fernando Llorente'nin de son aday olarak değerlendirildiği bilgisi paylaşıldı.

Bu sezonu kupasız kapatan ve kaleye Marc Andre Ter Stegen'i aldıktan sonra, gelecek sezon daha iddialı bir takım kurma yolunda büyük adımlar atması beklenen Barcelona'nın yapacağı hamleler merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler