Transferde hedef Avrupa

 Kongre kulisleri ve Türkiye Kupası heyecanıyla hafta sonundaki Kayserispor maçına hazırlanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve yönetim kongre öncesinde de boş durmayarak bir çok futbolcuyla görüşmeleri

Transferde hedef Avrupa

 

Kongre kulisleri ve Türkiye Kupası heyecanıyla hafta sonundaki Kayserispor maçına hazırlanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve yönetim kongre öncesinde de boş durmayarak bir çok futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.
 
HEDEF: GENÇ, YETENEKLİ TAKIM
 
Trabzonspor'la anlaşmadan önce görev yaptığı milli takımda özellikle genç futbolcularla ilgili geniş bir portföy edinen Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, gelecek sezon için bordo mavili takıma adeta gençlik aşısı yapmayı planlıyor. Bordo mavili takımla anlaşma imzaladıktan hemen sonra Ali Öztürk ve Uğur Dündar'ı takıma kazandıran Kafkas'ın hedefinde koşan, pres yapan, tekniği yüksek, genç oyunculardan kurulu bir takım yaratmak bulunuyor.
 
Bu doğrultuda özellikle genç oyuncuların transferine ağırlık verecek olan bordo mavililer gözünü Avrupa'ya dikti. Hamburger SV'den Tolgay Arslan, Nürnberg'ten Muhammet İldiz, Borussia Mönchengladbach'ta kiralik oynayan Wolfsburglu Tolga Ciğerci ve Mainz 05'in Paderborn'da kiralık olan futbolcusu Deniz, Trabzonspor'un Avrupa'daki hedefleri arasında bulunuyor.
 
TÜRKİYE'DE TAKAS TAKTİĞİ
TÜRKİYE'DE TAKAS TAKTİĞİ
 
Türkiye'de de gözünü ligin kaliteli oyuncularına diken Trabzonspor'un Gaziantep'ten Cenk Tosun ve Antalyaspor'dan Diarra ile yakından ilgilendiği biliniyor. Yabancı oyuncu sayısı çok fazla olan bordo mavililerin bu transferlerde takas formülünü ilk seçenek olarak sunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor