Transferde fırtına!

Bordo-Mavililer, yerli transferine hızlı giriş yaptı. 6 yerli oyuncuya imza attıran Trabzonspor yabancı transferinde ise sessiz kaldıTrabzonspor kısa süre içerisinde Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz, Anıl Taşdemir ve Serha

Transferde fırtına!

Bordo-Mavililer, yerli transferine hızlı giriş yaptı. 6 yerli oyuncuya imza attıran Trabzonspor yabancı transferinde ise sessiz kaldı

Trabzonspor kısa süre içerisinde Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz, Anıl Taşdemir ve Serhat Çakmak'a imza attırdı.

Sezon bittikten sonra Trabzonspor’un bir numaralı gündemi, yabancı golcü transferiydi. Ancak bir anda teknik direktör değişimi yaşandı. Hami Mandıralı’nın yerine Vahid Halilhodzic’le anlaşma sağlandı. Halilhodzic’in, “Yabancı transferlerinde sorumluluğu bana bırakın” demesi üzerine yönetim yerli yıldızlara yöneldi. Hami Mandıralı’nın listesi doğrultusunda bombalar peş peşe patladı. Önce Elazığspor’dan Serdar Gürler ile Deniz Yılmaz ve Ajax’tan Serhat Çakmak’a imza attırıldı. Ardından Altınordu’nun yıldızı Gökhan Karadeniz, Orduspor’dan transfer edilen Anıl Taşdemir ile birlikte Bordo-Mavili ekibe katıldı. Fırtına son bombayı, Galatasaray’ın elinden kaptığı Turgut Doğan Şahin ile patlattı. Sezonun bitiminin üzerinden yaklaşık 1 aylık süre geçmişken 6 yıldıza birden imza attıran Trabzonspor, Süper Lig’in transferdeki en hızlı takımı oldu. Bordo-Mavili ekip, 5+3 olarak belirlenen yabancı kontenjanı sonrası yerli oyuncu kadrosunu da oldukça genişletti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler