Transferde bomba patladı! Resmen...

Premier League ekiplerinden Chelsea, Barcelona forması giyen Cesc Fabregas'ın transferini resmen açıkladı.Londra Kulübü'nden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Fabregas'ın 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Maviler'de 4 numaralı forma ile mücadele edeceği beli

Transferde bomba patladı! Resmen...

Premier League ekiplerinden Chelsea, Barcelona forması giyen Cesc Fabregas'ın transferini resmen açıkladı.

Londra Kulübü'nden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Fabregas'ın 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Maviler'de 4 numaralı forma ile mücadele edeceği belirtildi.

Fabregas ise, "Üç harika sene geçirdiğim Barcelona'daki herkese teşekkür ediyorum. Barcelona benim çocukluk kulübümdü. Böylesine harika bir takımda oynama şansım olduğu için her zaman gururlu ve onurlu olacağım. Premier League'de bitmemiş bir işim olduğunu hissetim ve geri dönmek için doğru zaman. Bütün teklifleri oldukça dikkatli bir biçimde değerlendirdim ve kesin olarak Chelsea'nin doğru seçim olduğuna inanıyorum. Kupalar kazanmak için duydukları açlık ve arzu, benim futbol tutkumla eşleşiyor. İnanılmaz oyunculara sahip bir kadroları ve inanılmaz bir teknik direkörleri var. Tam anlamıyla bu takıma bağlandım ve oynamaya başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan başarılı orta saha oyuncusu eski kulübü Arsenal hakkında ise, "Herkes, Arsenal'in beni transfer etmek için önceliğe sahip olduğunu biliyor. Bunu kullanmamaya karar verdiler ve bu nedenle gerçekleşmedi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor