Transferde atağa geçtiler

 Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.Orduspor'un bu zamana kadar önemli transferleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:"Bugün 4

Transferde atağa geçtiler

 

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Orduspor'un bu zamana kadar önemli transferleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:

"Bugün 4 büyüklerden sonra en önemli transferleri yapan beşinci kulüp Orduspor'dur. Orduspor'un Avusturya kampına sezon öncesi tam kadro gitmesi bir yönetim başarısıdır. Dünyaca ünlü hocamız Hector Cuper'in belirttiği transfer listesi çekçevesinde hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak, dünyanın her yerinde tanınan çok önemli futbolcuları Orduspor'a kazandırdık. Orduspor olarak büyük işler yapmaya devam ediyoruz. Biz gerekli transferleri yaptık. Orduspor, Ordu şehrinin en büyük markasıdır. Bizim bu büyük çabalarımıza ve fedakarlığımıza

karşı şehrin çok önemli adımlar atmasını bekliyoruz. Transferler çok güçlü bir şekilde yapıldı. Artık eskisinden çok daha güçlüyüz. Avrupa'da ve ülkemizde devamlı takdir edilen ses getiren çok güçlü bir Orduspor ortaya çıkardık. Sıra Ordu şehrimizde, sivil toplum kuruluşlarımızda." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor