Transfer yasakları Orduspor'u düşündürüyor

Spor Toto 2. Lig ve Kadınlar Basketbol Süper Lig'nde transfer yasağıyla karşı karşıya kalan Orduspor'da, kulüp yöneticileri transfer tahtasının açılması için çalışıyor.Kulüp başkanı Yaşar Pamuk,yaptığı açıklamada, hem futbol hem de basketbolda, eski oyunc

Transfer yasakları Orduspor'u düşündürüyor

Spor Toto 2. Lig ve Kadınlar Basketbol Süper Lig'nde transfer yasağıyla karşı karşıya kalan Orduspor'da, kulüp yöneticileri transfer tahtasının açılması için çalışıyor.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk,yaptığı açıklamada, hem futbol hem de basketbolda, eski oyunculara olan borçlar sebebiyle kulübün transfer tahtalarının kapalı olduğunu söyledi.

Eski yöneticilerin hatalarının bedelini ödediklerini ifade eden Pamuk, "Zaman Orduspor'un aleyhine işliyor. Bir an önce transfer tahtalarının açılması gerekiyor" dedi. 

Pamuk, transfer yasaklarının kaldırılma için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Görüşmelerimiz sürüyor. Yönetim olarak dört koldan çalışıyoruz. Bir an önce bu yasakların kaldırılmasını sağlamalıyız" diye konuştu.

İşlerinin kolay olmadığını, çok ciddi paraya ihtiyaç olduğunu dile getiren Pamuk, "Bu zorlu süreçte her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Tek bir Orduspor olduğunun farkına varmalıyız. Bu düşünceyle hareket etmeliyiz" ifadesini kullandı.

Önlerinde çok kısıtlı bir zaman olduğunu belirten Pamuk, şöyle devam etti:

"Zaman Orduspor'un aleyhine işliyor. Bir an önce transfer tahtalarının açılması gerekiyor. Rakiplerimiz kadrolarını büyük ölçüde oluşturdu. Bunun için acele etmekte fayda var. 'Ordusporluyum' diyen herkesin elini taşın altına koymasını bekliyoruz. Ne pahasına olursa olsun bu engelleri aşmalıyız. Aksi durumu düşünmek bile istemiyoruz. Bu Orduspor'un sonu olur."

Pamuk, taraftarlara da seslenerek, "Tüm Orduluları yıllık 100 lira aidat karşılığında kulübe üye olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler