"Transfer ve projeleri görüştük"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le teknik direktör Şenol Güneş arasında, İstanbul’da yapılan zirve toplantısında birlik kararı alındığını açıklayan Asbaşkan Nevzat Şakar, "Güneş, yeni sezonda da takımın başında olacak" dedi. Şenol Güneş’in takımdan ayrılm

"Transfer ve projeleri görüştük"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le teknik direktör Şenol Güneş arasında, İstanbul’da yapılan zirve toplantısında birlik kararı alındığını açıklayan Asbaşkan Nevzat Şakar, "Güneş, yeni sezonda da takımın başında olacak" dedi.

 

Şenol Güneş’in takımdan ayrılmasından söz edilmediği belirtilen toplantıyla ilgili bilgi veren Asbaşkan Nevzat Şakar, şunları söyledi:

"Bizim için zor geçen bir sezon geride kaldı. Hem malum tartışmalar, hem de yoğun maç programı herkesi yordu. Bugünkü toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaptık. Kulüple ilgili tüm sorunları masaya yatırdık.

 

Güneş'in göreve devam edip etmeyeceğiyle ilgili bir durum gündemimizde yoktu. Çünkü bizim böyle bir sorunumuz yok. Bunu daha önce de söylemiştik. Bugün herkes kulübün geleceğiyle ilgili düşüncelerini anlattı, planlarını ortaya koydu. Fikir alışverişinde bulunduk.

 

Transferleri, alınacak ve gönderilecek isimleri görüştük. Kamp programını yaptık. Şenol hocamız bir etkinliğe katılmak üzere Güney Kore’ye gidecek.

 

Biz de bu sırada kulüpteki eksikliklerin tamamlanması için çalışma yapacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor