Transfer oldu hayatını kaybetti!

Transfer olduktan 2 gün sonra...

Transfer oldu hayatını kaybetti!

Sivas'ın Divriği ilçesinde gerçekleşen kazada otomobilin takla atması sonucu, 2 gün önce Aydınspor 1923 takımına transfer olan 20 yaşındaki kaleci Bekir Aybedir öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza dün gece Divriği İlçesi yakınlarında meydana geldi. Mert Ali Aydoğmuş'un kullandığı 34 JAV 08 plakalı otomobil, Divriği-Arapgir karayolunda çukura düştükten sonra takla attı. Kazada sürücü Aydoğmuş ile yanındaki arkadaşları Burak Nazım Türker, Turan Gedikli, Malik Yönez ve Bekir Aydemir yaralandı. İlk müdahalesi ilçede yapıldıktan sonra Sivas'a sevk edilen yaralılardan Bekir Aybedir, kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan sürücü Mert Ali Aydoğmuş ise aynı hastanede tedaviye alındı. İlçedeki Sadık Özgür Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
2 GÜN ÖNCE TRANSFER OLMUŞTU
 
Kazada yaşamını yitiren Bekir Aybedir'in Divriğispor'da kaleci olarak görev yaptığı öğrenildi. Aybedir'in 2 gün önce Spor Toto İkinci Lig takımlarından Aydınspor 1923 ile profesyonel sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Genç kalecinin talihsiz ölümü, ilçede sevenleri ve spor camiası tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler