Transfer neden durdu? işte nedeni!

Trabzonspor'un gelecek sezon kadroda düşünmediği Colman ve Sol Bamba yeni transferlerin önünü kesiyor. Trabzonspor'un gelecek sezon için kadroda düşünmediği Arjantinli Gustavo Colman ile Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, sözleşmelerinin feshi için kulüp

Transfer neden durdu? işte nedeni!

Trabzonspor'un gelecek sezon kadroda düşünmediği Colman ve Sol Bamba yeni transferlerin önünü kesiyor. 

Trabzonspor'un gelecek sezon için kadroda düşünmediği Arjantinli Gustavo Colman ile Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, sözleşmelerinin feshi için kulüpten para talep etmeleri Karadeniz ekibinin yapmayı planladığı transferlerin önünü keserken, Milan'dan transfer edilen Constant'ı, Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) yabancı sınırlamasına takılmasından ötürü lisans alınamadığı için UEFA listesine yazamadı.

Uzun süredir bonservisini ücretsiz almaya çalışan Colman ve Bamba'nın ısrarlı bekleyişleri sürerken, bordo-mavili kulübün yabancı transferinde kodroda boşaltmaya gidememesini fırsat bilen iki oyuncu, Trabzonspor'dan para koparmaya çalışıyor.

Transfer mevsiminin süresi azaldıkça yönetimin zorunlu olarak kendilerini göndereceğini ve bonservislerine ücretsiz sahip olacaklarını bilen ikili kulüp arayışı konusunda da aceleci davranmıyorlar. Trabzonspor'un yabancı oyuncuları göndermeden transfer yapması Colman ve Sol Bamba'nın eline bu manada güçlü kılarken, ayrılmak için ısrarla para talep eden oyuncuların tutumu karşısında ise bordo-mavili yönetim almayı planladığı oyuncuları şimdilik beklemeye aldı. İki oyuncu da hem Trabzonspor'dan para kazanıp, hem de serbest statüsünde olmayı planlıyorlar.

TRANSFERLER BEKLİYOR



TRANSFERLER BEKLİYOR

Şu anda kadrosunda 9 yabancı oyuncu bulunduran Trabzonspor, TFF'nin yabancı oyuncu sınırlamasına takılıyor.

Bourceanu'da da sözleşmesini dondurma teklifine karşılık alamayan Trabzonspor, kadroda düşünmediği isimlerden birini de gönrderemeyince UEFA'ya verilen listede Constant'ın ismi yer almadı. Malouda, Cardozo, Medjani, Belkelam, Bourceanu, Bosingwa, Colman,Sol Bamba ve Constant olmak üzere 9 yabancı bulunan bordo-mavililer, yabancı sınırlaması nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istediği transferleri gerçekleştirmekte zorlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler