Transfer haftası başlıyor!

Yeni başkan ve yönetimiyle öze dönüş projesini hayata geçiren Trabzonspor'da hafta başından itibaren hareketli saatlerin başlaması bekleniyor.Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlük koltuğuna oturması camiada olumlu karşılanırken, Hami Mandıralı'nın uzu

Transfer haftası başlıyor!

Yeni başkan ve yönetimiyle öze dönüş projesini hayata geçiren Trabzonspor'da hafta başından itibaren hareketli saatlerin başlaması bekleniyor.

Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlük koltuğuna oturması camiada olumlu karşılanırken, Hami Mandıralı'nın uzun bir aradan sonra Trabzonspor çatısı altında olması da taraftarları heyecanlandırdı. Kaleci antrenörlüğü için adı geçen, daha önce Şenol Güneş'le de çalışan Alper Boğuşlu ile anlaşmaya varıldı. Boğuşlu'nun Trabzon'a giderek yönetim kuruluyla bir araya geleceği ifade edildi.

Göreve geleli 1 hafta olan yeni yönetim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürürken, transferdeki suskunluğa da yeni haftayla son verilmesi bekleniyor. İzmir'de kaleci Onur'un nikah törenine katılan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hafta başı itibariyle Trabzon'da kamp kuracağı öğrenildi.

İlk olarak teknik ekibe resmi sözleşme imzalatmayı planlayan yönetim, ardından transfer çalışmalarına hız verecek. Taraftarların yeni sezon için endişe etmemeleri gerektiğinin altını çizen İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi,"Her zaman olduğu gibi Trabzonspor yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekip olacaktır. Hedefinden asla sapmayacaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" açıklamasında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor