Transfer dönemi ne zaman başlıyor?

"Yarın TFF Genel Kurulu'na katılacağız. Sezonu değerlendirdik ve kararlar aldık. Mali disiplin konusunda bir karar aldık. FIFA ve UEFA kriterlerine göre lisans almasında da ciddi problemler yaşanmaması adına birçok prensip kararına vardık. Resmi transfer

Transfer dönemi ne zaman başlıyor?
"Yarın TFF Genel Kurulu'na katılacağız. Sezonu değerlendirdik ve kararlar aldık. Mali disiplin konusunda bir karar aldık. FIFA ve UEFA kriterlerine göre lisans almasında da ciddi problemler yaşanmaması adına birçok prensip kararına vardık.
 
Resmi transfer tarihinin başlama ve bitme tarihlerini tespit ettik. TFF de bunları açıklayacak. Ben de açıklayabilirim. 20 Haziran'da başlayacak, 6 Eylül'de de sona erecek. Bunu karara bağladık.
 
Alt yapı konusunda da bir karar aldık. Süper Lig'deki her takım altyapıya büyük önem verecek. Bunu TFF ile görüşeceğiz.
 
18 Süper Lig takımının da altyapıya kaynak ayırması konusunda bir karara vardık.
 
Yabancı kontenjanıyla ilgili bir karar almıştık. 6 yabancıya düşmenin birçok problemi olacaktı. Ancak TFF'nin aldığı kararı da saygıyla karşıladık. Ancak 10 oyuncuyla sözleşme yapılmasında katılıyoruz. Ancak 2 oyuncunun da yedek kulübesinde oturması konusunda karar aldık. Bunu TFF ile görüşeceğiz.  CAS'a giden dosyalar büyük ölçüde kaybediliyor. Ekonomik ve kalite bakımından önemli noktadayız. Türkiye Spor Tahkim Mahkemesi kurulması konusunda ortak karar aldık. Bunu da görüşeceğiz.
 
Önemli bir karar daha aldık. Kulüpler Birliği'nin kendi ligini kurması konusunda karar aldık. TFF'nin Milli Takımlarla ilgilenmesini istiyoruz. Bunun için bir kanun gerekiyor tabii. Her şeyin pazarlanması konusunda yetkili olmak istiyoruz. Zaten birçok ülkede bu uygulanıyor. Bu konuda bir bir prensip kararına vardık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler