Transfer çalışmaları devam ediyor

Giresunspor Genel Menajeri Ercan Gezgin, Antalya'da kamp yapılan Titanic Otel'in sahasında sabah ve akşam çift çalışmayla hazırlıkların sürdüğünü söyledi.Polatlı Buğsaşspor'dan transfer edilen Aydın Kuzu'nun da katıldığı çalışmalarda futbolcuların moralle

Transfer çalışmaları devam ediyor

Giresunspor Genel Menajeri Ercan Gezgin, Antalya'da kamp yapılan Titanic Otel'in sahasında sabah ve akşam çift çalışmayla hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Polatlı Buğsaşspor'dan transfer edilen Aydın Kuzu'nun da katıldığı çalışmalarda futbolcuların morallerinin çok iyi olduğunu kaydeden Gezgin, "Antalya'da her şey güzel ve şartlar olumlu. Bundan sonrası futbolcularımıza kaldı. İyi antrenman yapacak, çok çalışacak ve kendilerini ikinci yarıya iyi hazırlayacaklar" dedi. 
 
HAZIRLIK MAÇLARI HENÜZ BELLİ OLMADI 
 
Gezgin, hazırlık maçı programının henüz netleşmemesi nedeniyle günde iki antrenman yaparak çalışmalara devam edeceklerini, Antalya'ya kampa gelecek takımlarla görüşerek maç programı belirleyeceklerini söyledi. 
 
ÖZKUL: TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ 
 
Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul da taraftarlardan biraz daha sabırlı olmalarını isterken, transfer çalışmalarına dört koldan devam ettiklerini anlattı. Özkul, "Görüştüğümüz birçok futbolcu var. Bu oyuncularla mutabakata vardığımız zaman gerekli açıklamayı kamuoyuna yapacağız" dedi. İbrahim Özkul, şunları söyledi: 
 
"Teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda eksik bölgelerin tamamına takviye yapacağız. Transfer gündemimiz oldukça yoğun. Ancak, oyuncu tercihlerimizi ihtiyaçlarımız dahilinde yapacağız. Günü ve saati geldiğinde kadromuza kattığımız oyuncuları açıklar, kamuoyunu bilgilendiririz." 
 
"İKİNCİ YARIDA GERÇEK KİMLİĞİMİZE BÜRÜNECEĞİZ" 
 
Özkul, Antalya'da iyi bir devre arası kampı geçirip ligin ikinci yarısına hazır hale geleceklerini bildirirken, "Yapacağımız transferler ve kamp çalışmalarının ardından ikinci yarıda gerçek kimliğimize bürüneceğiz" diye konuştu. 
 
Yeşil beyazlı futbolcular, yeni yıl nedeniyle yarın izin yapacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler