Transfer belirsizliği!

Devre arası transfer döneminde yabancı oyuncuları elinden çıkarmayı amaçlayan Trabzonspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı.Yabancı oyunculardan sadece Sapara'ya talip çıktığı için transfer çalışmaları askıya alındı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan

Transfer belirsizliği!

Devre arası transfer döneminde yabancı oyuncuları elinden çıkarmayı amaçlayan Trabzonspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı.

Yabancı oyunculardan sadece Sapara'ya talip çıktığı için transfer çalışmaları askıya alındı. 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün Antalya'da kamp yapılan otelde bir araya geldi. Takımdaki 12 yabancıdan Güneş'in gönderilmesine onay verdiği Sapara, Vittek ve Cech üçlüsünden sadece Sapara'ya teklif gelmesi diğer transfer çalışmalarının askıya alınmasına neden oldu.

Şenol Güneş'in en az 3 yabancı ve Barış Özbek'i gönderdikten sonra transfer yapılmasını istemesi üzerine yabancı oyuncu almaktan kesinlikle vazgeçildiği öğrenildi. Vittek ve Cech'e Türkiye'den herhangi bir teklif gelmemesi, çalışmalarını Trabzon'da takımdan ayrı sürdüren Barış Özbek'in ise kulüpten ayrılmayı düşünmemesi nedeniyle yeni oyuncu alınması konusu adeta tıkanma noktasına geldi.

Zokora ve Bamba'nın Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Şubat ayının ortasına kadar takımdan ayrı olmasını da göz önünde bulunduran yönetimin kadroya takviye yapma isteğine Şenol Güneş sıcak bakmadı.

Takımdaki yabancı sayısını azaltmak için tüm imkanların seferber edilmesini isteyen tecrübeli hocanın, ileriye dönek bazı genç oyuncuların takıma kazandırılmasını sıcak bakacağı, ancak yüksek maliyetli ve yabancı oyuncuları kesin bir dille veto ettiği vurgulandı.

Janko ile özel görüşme!

Ceza geliri ne kadar?

Şener'den tek kelimelik Fener yorumu!

2.SAYFADA

JANKO İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Bugün yapılan antrenmanın büyük bölümünü yardımcı antrenör Ünal Karaman yönetirken Teknik Direktör Şenol Güneş, saha kenarından çalışmayı izledi. Karaman, sık sık oyunu durdurarak oyunculara çeşitli uyarılarda bulundu. Karaman, Janko ile de bir süre özel olarak görüştü.
 

BAŞKAN'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASINA TEK KELİMELİK YORUM

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar da antrenmanı bir süre izledi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Başkan Şener, medya mensuplarıyla şakalaştı, Teknik Direktör Şenol Güneş'le bir süre sohbet etti.

Fenerbahçe'nin Başkan Aziz Yıldırım'ın 1461 maçına gitmeyeceğini açıklamasıyla ilgili olarak görüşü sorulan Şener gülerek, "Ne yapayım?" yanıtını verdi. Şener, bir süre daha antrenmanı izledikten sonra sahadan ayrıldı.
 

CEZA GELİRİ: 110 BİN EURO

Trabzonspor'da kampa henüz katılmayan Henrique, Alanzinho ve Colman'a Güneş'in raporu doğrultusunda her gün için 10'ar bin euro ceza verileceği belirtildi. 29 Aralık'ta kampa katılması gereken Colman'ın cezası 2 Ocak itibarıyla 50 bin Euro'ya, 31 Aralık'ta kampta olmaları beklenen Henrique ve Alanzinho'nun cezaları da 30'ar bin euroya ulaştı. Kampa katıldıktan sonra 3 futbolcuyla hem Güneş'in hem de Ünal Karaman'ın görüşeceği ve yönetime ceza konusunda rapor verileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler