Trajedi mi, Dram mı Tecrübesizlik mi ?

Nanterre'nin son saniye basketinin sayı olup, olmadığını hakemler ekrandan tespit etti. İşte o anlarda tüm salon sessizliğe büründü, protokol tribününde de herkes kararı heyecanla ayakta bekledi. Ancak şampiyonluk gelmedi.Karşılaşmada süre 39.dakikayı gös

Trajedi mi, Dram mı Tecrübesizlik mi ?

Nanterre'nin son saniye basketinin sayı olup, olmadığını hakemler ekrandan tespit etti. İşte o anlarda tüm salon sessizliğe büründü, protokol tribününde de herkes kararı heyecanla ayakta bekledi. Ancak şampiyonluk gelmedi.

Karşılaşmada süre 39.dakikayı gösterirken Nanterre, Weeems’in 3’lüğüyle skorda 62-59 öne geçti. Ancak Hardy’in iki kritik faülü ve ardından hücumdaki basketi, Trabzonspor Medical Park’ı, bitime 13 saniye kala, 63-62 üstünlük kurmasını sağladı. Maçın sonunda ise inanılmaz bir pozisyon yaşandı.

Son hücumda Nanterre pota altına girdi atışı kaçırdı ama ribaundu alan yine Fransız ekibi süre bittiği sırada Campbell’la basketi buldu. Ancak ev sahibinin itirazı vardı, basketin süre dolduktan sonra atıldığı yönündeydi. İşte o anda nefesler tutuldu. Her iki takım da masaya giden ve pozisyonu ekranlardan izleyen hakemlere çevrildi.

Taraftarlar sessizlik içinde, protokol tribününde bulunan Basketbol kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu Muharrem Usta ve  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da ayakta kararı heyecanla bekledi. Ancak umutlu bekleyiş, maalesef şampiyonluğu getirmedi. İngiliz hakem videodan rakip Nantarre’nin attığı basketi izledi ve karanını rakipten yana kullandı

250 BİN DOLAR’LIK PRİM KAÇTI

Final maçı öncesinde, Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu, takımın şampiyon olması halinde 250 bin dolar prim vaadinde bulundu. Ancak Bordo-Mavili basketbolcular, kupayla birlikte bu fırsatı da kaçırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler