Trabzon’un yıldızı içerde!

Trabzon’da astronomik transferler devri şimdilik kapandı. Bordo-Mavililer’de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim ile birlikte Sportif Direktör Ünal Karaman, Teknik Direktör Mustafa Akçay, yeni sezon için transferde yol haritasını belirlerken, pahalı y

Trabzon’un yıldızı içerde!
Trabzon’da astronomik transferler devri şimdilik kapandı. Bordo-Mavililer’de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim ile birlikte Sportif Direktör Ünal Karaman, Teknik Direktör Mustafa Akçay, yeni sezon için transferde yol haritasını belirlerken, pahalı yıldız transfer yapmama kararı aldığı, az ve öz transferler ile takımın içerisinden yeni yetenekler kazanarak gelecek sezon başarılı olmak için mücadele verilmesi planlanıyor.
 
AĞIR BORÇ YÜKÜ
Borcun 200 milyon TL’ye çıkması, üç ay içerisinde 80 milyon TL’lik ödeme yapılacak olması nedeniyle yönetim ve teknik ekip, Sadri Şener dönemindeki milyon euroluk transferler devrini kapatırken, özellikle 1461 Trabzonspor’dan gelecek gençler ve geçen sezon istenileni veremeyen yerli yıldızların performansını yukarılara taşıyıp, 2-3 bünyeye ve bütçeye uygun transfer yaparak, yeni sezonda ‘takım ruhu’nu öne çıkartılıp, ‘yerli ağırlıklı bir model’in hayata geçirilmesi amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor