Trabzon'un yerel basını ne yazdı!

Trabzon'da yayımlanan yerel gazeteler, Spor Toto Süper Ligi Fenerbahçe'nin şampiyon, Trabzonspor'un ise averajla ikinci tamamlamasına tepkilerini attıkları manşetler ve haberlerle gösterdiler.Bölgede yayımlanan Karadeniz Gazetesi'nde ''Başın öne eğilmesin

Trabzon'un yerel basını ne yazdı!

Trabzon'da yayımlanan yerel gazeteler, Spor Toto Süper Ligi Fenerbahçe'nin şampiyon, Trabzonspor'un ise averajla ikinci tamamlamasına tepkilerini attıkları manşetler ve haberlerle gösterdiler.

Bölgede yayımlanan Karadeniz Gazetesi'nde ''Başın öne eğilmesin'' başlığıyla verilen haberde, adaletin tecelli etmediği savunularak, ''Bu kez de Korcan Fener'e can oldu. Kirli ligde şampiyonluğu ikili averajla kaybederken gönüllerin şampiyonu olduk. 27 yıllık şampiyonluk özlemini sona erdiremedik'' denildi.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi, ''Güzel oyun değil, çirkin tezgah'' başlıklı haberinde, ''Futbol Federasyonu futbol için 'güzel oyun' deyimini kullanıyor. Ve sürekli fair-play'den, dostluk, barış, kardeşlikten dem vuruyor. Adalet, hak edenin kazanması yolundaki mesajlar kulağa hoş geliyor. Ama kazın ayağının hiç de öyle olmadığını tüm Türkiye, bu sezonun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte gördü. İkinci yarıya Bursaspor'dan 5, Fenerbahçe'den ise 9 puan önde başlayan Trabzonspor, çaktırmadan doğrandı. Fenerbahçe ise korunmaya alındı'' ifadelerini kullandı.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise ''Yine gönüllerin şampiyonu olduk'' başlığını kullanırken, ''Şampiyonluğu averajla Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor, sergilediği performans ve dik duruşuyla Türkiye'nin gerçek lideri olduğunu gösterdi'' görüşüne yer verdi.

Taka Gazetesi de ''Bu çocukların alın teri bir gün sizi boğacak'' başlığıyla verdiği haberde, ''Sezon başından beri bu takım şampiyonluk için her şeyi yaptı. Ama önümüz sürekli kesildi. Kimi zaman hakem, kimi zaman federasyona tosladık. Rakip oyuncuların ayartıldığına da tanıklık ettik'' diye yazdı.

''Anadolu'nun sesi gönüllerin şampiyonu'' başlığıyla haberi veren Türksesi Gazetesi, ''Trabzonspor son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesinde ikili averajla Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı. Saha dışı olayları sonrasında 27 yıldır büyük özlemini çektiği şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran bordo-mavili takım, buna rağmen performansıyla taraflı, tarafsız futbolseverlerin alkışını aldı'' ifadelerine yer verdi.

Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi ise haberinde, bordo-mavili taraftarların açtığı ve üzerinde ''Terinizin son damlasına kadar formanızın hakkını verdiğiniz için yüreğinize, onurunuza, emeğinize, inancınıza, bize yaşattığınız her şeye sonsuz teşekkürler'' yazılı pankartın yer aldığı fotoğrafa yer vererek, ''Bu kadar yaklaşmışken elimizden sadece ikili averaj sonucu kaçan şampiyonluk için çok üzgünüz. Söylenecek söz bulmak gerçekten güç. Ama Karabük maçı öncesi taraftarların açtığı pankart her şeyi özetliyordu sanırız'' diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor