Trabzon'un yenileri göz doldurdu!

Henrique, Zokora ve Celutska ise performanslarıyla ilerisi için ümit verdi.Bordo-Mavililer'in yeni yabancıları, ilk ciddi sınavlarını Benfica karşısında verdi. Adrian en dikkat çeken isimdi. Henrique, Zokora ve Celutska ise performanslarıyla ilerisi için

Trabzon'un yenileri göz doldurdu!

Henrique, Zokora ve Celutska ise performanslarıyla ilerisi için ümit verdi.

Bordo-Mavililer'in yeni yabancıları, ilk ciddi sınavlarını Benfica karşısında verdi. Adrian en dikkat çeken isimdi. Henrique, Zokora ve Celutska ise performanslarıyla ilerisi için ümit verdi.

Trabzonspor’da yeni transferler, ilk resmi maçlarını Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir arenada oynadı. Herkes, Karadeniz temsilcisinin yeni yabancılarının neler yapabileceğini merak ediyordu.

Benfica karşısında Adrian Mierzejewski, Paulo Henrique, Didier Zokora ve Ondrej Celutska, henüz alışma devresinde olmalarına rağmen, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ancak bu performans, Trabzon’un sahadan istediği sonuçla ayrılmasına yetmedi.

Adrian Mierzejewski
Polonyalı oyuncu, Trabzonspor’un yabancıları içindeki en iyi isimdi. Çok çalıştı, çok çabaladı. Burak Yılmaz’ın arkasında görev yapan Adrian, takım arkadaşlarına boş alanlar yarattı. Son vuruşlardaki kalitesini, sayılmayan goldeki akıllı vuruşuyla gösterdi. 85’te yoruldu, yerini Prozek’e bıraktı.

Paulo Henrique
Sol kanatta görev yaptı. Bu kanadı oldukça iyi kullandı. Benfica karşısında topu ayağında tutup, takımının nefes almasını sağladı. Fizik gücü oldukça iyiydi. Hücumda arkadaşlarına asist yapmak için çok uğraştı. Sol ayağını oldukça etkili kullandı. İlerisi için Güneş’e büyük güven verdi.

Didier Zokora
Uzun yıllar İngiltere ve İspanya’da oynamasının verdiği tecrübeyle, yeni takımına çabuk uyum sağladığı gözlemlendi. Geçen sezon Selçuk’u rahatlatan Colman’a adeta ilaç oldu. Fildişi Sahilli yıldız, rakibin kilit isimleriyle boğuştu. Hatta ikinci yarının sonlarına doğru savunmasına yakın oynadı.

Ondrej Celutska
Savunmanın her yerinde oynayabilen Celutska, zorunluluktan solbek olarak sahne aldı. Benfica’nın özellikle sağ kanattan oldukça etkili gelmesi sebebiyle, hemen hemen hiç hücuma çıkmadı. Oyunun genelinde defansa konsantre oldu. Bu bölgede de çok büyük bir açık vermeyip, geçer not aldı.

Hemen Trabzon'a döndüler
Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşan Trabzonspor’da kafile, maçın ardından Trabzon’a döndü. Geç saatlerde Türkiye’ye dönen Bordo-Mavili oyunculara teknik direktör Şenol Güneş’in, 1 gün izin vereceği bildirildi. Bugünü izinli geçirecek Karadeniz temsilcisi, yarın çalışmalarına başlayacak. Benfica maçının rövanşı, 3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Bu mücadele de yine TSİ 21.45’te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor