Trabzon'un yeni valisi Mesajı Verdi

Geçen hafta sonu  Hükümet tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı Valiler Kararnemesi ile Trabzon Valiliği’ne Atanan Abdil Celil Öz Memleketi Manavgat’da Trabzonspor’u konuştu.Manavgatlılar Buluşması için memleketine gelen Vali Ö

Trabzon'un yeni valisi Mesajı Verdi

Geçen hafta sonu  Hükümet tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı Valiler Kararnemesi ile Trabzon Valiliği’ne Atanan Abdil Celil Öz Memleketi Manavgat’da Trabzonspor’u konuştu.

Manavgatlılar Buluşması için memleketine gelen Vali Öz , Manavgat Sanayici iş adamları Derneği, Manavgat Ticaret Odası, Kaymakamlık, Belediye olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşen gelenek haline gelerek her yıl gerçekleşen buluşmaya katıldı.

Haber61.net muhabirinin Antalya Manavgat’dan bildirdiğine göre Manavgat İlçesi Trabzonsporlular Derneği’nin de katıldığı buluşmada  Vali Abdil Celil Öz’e Trabzonspor forması hediye edildi.

Videoyu izlemek için Tıklayınız.

Formanın kendisi için farklı bir anlamı olduğunu söyleyen Yeni Trabzon Valisi Abdil Celil Öz şöyle konuştu “ Bu forma için Manavgat Trabzonsporlular Derneği’ne teşekkür ederim. Bu formanın bizim için farklı bir anlamı var. Kendi memleketimizde Trabzonspor formasını hediye olarak almak bize ayrı bir çalışma azmi verecektir.”

Konuşmasının son bölümünde ise vali Öz daha önce de söylediği sloganı tekrarlayarak “Bundan sonra bizede her yer Trabzon” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor