Trabzon'un yarasını unutmadılar

Trabzonspor'un Eskişehir'e gelerek Eskişehispor ile sözleşme imzalama aşamasında olduğu Halil Altıntop'u kırmızı siyahlı ekipten son anda alarak büyük bir transfere imza atan bordo-mavililere Eskişehirspor Alper Potuk'u satmadı. Potuk, Fenerbahçe ile anla

Trabzon'un yarasını unutmadılar

Trabzonspor'un Eskişehir'e gelerek Eskişehispor ile sözleşme imzalama aşamasında olduğu Halil Altıntop'u kırmızı siyahlı ekipten son anda alarak büyük bir transfere imza atan bordo-mavililere Eskişehirspor Alper Potuk'u satmadı. Potuk, Fenerbahçe ile anlaştı.

Sarı-lacivertliler, Alper Potuk’u renklerine katmak için Eskişehirspor ile 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla Eskişehirspor’un 4. sırada yer alamasında önemli rol oynayan Alper Potuk, sarı lacivertli takımla sözleşme imzalamak için gün sayıyor.

Bu anlaşmanın ardından, devre arası tatili için şehir dışında bulunan Alper, Eskişehir’e çağırıldı. Genç futbolcu ile yarın yapılacak görüşmelerde anlaşma sağlanması halinde Alper Potuk, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor