Trabzon'un yakalayacağı şampiyonluk...

 Bordo-mavili takımın başaralı savunma oyuncusu Giray Kaçar, Trabzonspor’un yaşayacağı şampiyonluklarda katkıda bulunmak istediğini belirterek, savunmada iyi bir rekabet ve uyum içinde olduklarını söyledi. Yaşadığı sakatlığın ardından yeniden sahalara dön

Trabzon'un yakalayacağı şampiyonluk...

 

Bordo-mavili takımın başaralı savunma oyuncusu Giray Kaçar, Trabzonspor’un yaşayacağı şampiyonluklarda katkıda bulunmak istediğini belirterek, savunmada iyi bir rekabet ve uyum içinde olduklarını söyledi.
 
Yaşadığı sakatlığın ardından yeniden sahalara dönerek başarılı maçlar çıkartan Giray Kaçar, savunmada iyi bir rekabet ve uyum içerisinde olduklarını belirterek, “Bir takımın gol yememesi için kaleciden önceki son direniş noktası stoperler. Dolayısıyla burada yan yana oynayan iki oyuncunun birbirleriyle uyumu büyük önem taşıyor. Ben bu uyumun değerini en iyi bilen oyunculardan birisi olduğumu düşünüyorum. Birlikte görev yaptığım arkadaşlarım da çok iyi futbolcular. İyi bir uyum var aramızda. Rekabet ise bir takımın olmaz ise olmazıdır. İyi günde olan formayı giyiyor” ifadesini kullandı.
 
Saha içerisinde rakiplerine asla kasti bir hareketinin olmadığını belirten başarılı savunma oyuncusu, “Bu bir kişilik ve yetiştirilme meselesi. Profesyonel futbol kariyerim boyunca ne bir kişiyle kavga ettim ne de bir rakibimi sakatladım. Sadece maçlarda değil, antrenmanlarda bile arkadaşlarıma karşı ne sert bir hareketim ne de kötü bir sözüm vardır. Bu benim özellikle önem verdiğim bir konu. Buna çok dikkat ediyorum” dedi
 
Hedefinin Trabzonspor’un yaşayacağı şampiyonluklara katkıda bulunarak A Milli Takım formasını sürekli giyinmek olduğunu belirten Giray, “Trabzonspor olarak şampiyonlukları hak ettiğimizi düşünüyorum. Bunun için büyük bir uğraş veriyoruz. A Milli Takımın formasını sürekli giymek isi hedeflerimin arasında” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor