Trabzon'un var olma maçı!

Gaziantepspor galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor, Sivas'ta da kazanarak, “Lig yarışında biz de varız” mesajı vermek istiyor.Bordo-Mavililer için geçtiğimiz hafta tek kelimeyle harika geçti. Tolunay Kafkas’la ilk lig maçında Gaziantepspor’u 4-1 gibi f

Trabzon'un var olma maçı!

Gaziantepspor galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor, Sivas'ta da kazanarak, “Lig yarışında biz de varız” mesajı vermek istiyor.

Bordo-Mavililer için geçtiğimiz hafta tek kelimeyle harika geçti. Tolunay Kafkas’la ilk lig maçında Gaziantepspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla geçen Fırtına’da keyifler, üst sıralardaki rakiplerin de puan kaybı yaşamalarıyla katlandı. Trabzonspor, yakaladığı bu güzel havayı Sivasspor deplasmanında kazanarak devam ettirmek istiyor. Tolunay Kafkas, bu karşılaşmanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu öğrencilerine sık sık hatırlattı. Bordo-Mavililer için bu mücadelede alınacak 3 puan, üst sıralardaki rakiplerine, “Bu yarışın içinde biz de hâlâ varız. Trabzonspor’u yok saymayın” mesajı gönderilmesini sağlayacak. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe eplasmanında 2-1 kazanarak sükse yaratan Sivasspor’un da tek hedefi taraftarı önünde galip gelmek. Eğer bunu başarırlarsa, puan tablosunda Trabzonspor’un üstüne çıkmış olacaklar.

Sivas’ta son dakika

Kırmızı-Beyazlılar’da, Fenerbahçe’yi yıkan Eneramo cezası nedeniyle bugün oynayamayacak. Adem Koçak ve Sercan Yıldırım’ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Trabzon’da son dakika

Fırtına’da kafatası çatlayan Zeki dinlendiriliyor, Volkan ise sakat. Bu oyuncuların dışında herhangi bir eksik bulunmaması, Tolunay Kafkas’ın yüzünü güldürüyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Sivasspor: Borjan, Ümit, Ziya (n), Grosicki (n), Kadir, Hakan, Aatif, Erman (n), Pedriel,

Trabzonspor: Onur, Serkan (n), Mustafa, Bamba, Cech, Zokora (n), Colman, Alanzinho, Adrian, Olcan, Halil

Stat: 4 Eylül

Yayın: Lig TV

Saat: 13.30

Hakem: Süleyman Abay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler