Trabzon'un Sultanları'nın yeni hedefi!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, yeni sezonda hedeflerinin ilk beş takım arasına girebilmek olduğunu söyledi.Öz, kulübün büyük bir başarıya imza atarak bir üst lige yükseldiğini anımsatarak, "Bayan voleyb

Trabzon'un Sultanları'nın yeni hedefi!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, yeni sezonda hedeflerinin ilk beş takım arasına girebilmek olduğunu söyledi.

Öz, kulübün büyük bir başarıya imza atarak bir üst lige yükseldiğini anımsatarak, "Bayan voleybol takımımızın başarılarının sırrı kültürümüzün yansımasıdır. Çünkü İdmanocağı Kulübü'nün temel hedefi geleceğimizin teminatı gençlerimizin, yeniliklere açık ve beraber çalışmaya yatkın bireylerin yetişmesine katkı vermek olmuştur” dedi.

Yeni sezonda başarılı sonuçlara imza atmayı hedeflediklerini anlatan Öz, şunları kaydetti:

"Bizleri şampiyonluğa taşıyan Murat Yedidağ hocamız ile yeni sezon çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimize inanarak ulaştık. Şayet inanmıyorsanız başarılı olamazsınız. Biz de güçlü bir aile olduğumuzu ispatladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Yeni sezonda hedefimiz ilk beş takım arasına girmektir. Kadromuzu yapacağımız yeni transferler ile güçlendirmeyi planlıyoruz. Bu aşamada yollarımızı ayırmayı planladığımız oyuncuları belirleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler