Trabzon'un sultanları yeni sezona hazırlanıyor!

Yeni sezonda Acıbadem Bayanlar Voleybol Lig’inde mücadele edecek İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Türk oyuncuları ile başladı.Çalışmalarına Trabzon’da başlayan İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Murat Yedidağ, çalışmalar

Trabzon'un sultanları yeni sezona hazırlanıyor!

Yeni sezonda Acıbadem Bayanlar Voleybol Lig’inde mücadele edecek İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Türk oyuncuları ile başladı.

Çalışmalarına Trabzon’da başlayan İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Murat Yedidağ, çalışmalarını iki günde bir çift, iki günde bir tek ve bir günü de izinle geçirerek sürdüreceklerini belirti.

Yedidağ, lige iyi başlamak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Kent olarak voleybol sevgisine fazlası ile sahibiz. Bunu yeni transferlerimiz üzerinde de görebiliyoruz. Şehrimizin oyuncularımıza karşı gösterdiği ilgi, sporcularımızın üzerinde pozitif yansımalara sebebiyet veriyor. Biz de bu durumdan oldukça memnunuz. Kadromuza yeni katılan oyuncular, eski oyuncularımızın ve şehrin de desteği ile uyum sorununu çabucak aştılar. Sporcularım, Trabzon’un bir spor şehri olduğunu gördüler ve oldukça da mutlu oldular. Böyle bir şehirde oynayacak olmalarının avantajlarını yaşamaya başladılar. Halkımızın oyuncularımıza karşı gösterdiği yoğun ilgi, takımımızın performansına olumlu yansıyacaktır. Çalışmalarımıza başlayalı kısa süre olmasına rağmen, oyuncularımın azmi ve çalışkanlığından oldukça memnun kaldım. Kısa bir sürede kendilerini göstermeye başladılar."

Yabancı oyuncuların milli takımlarında bulundukları için henüz takımla çalışmalara başlamadığını kaydeden Yedidağ, "Geliş tarihleri, milli takımlarının durumuna bağlı. Birlikte çalışmaya başlayacağımız zaman tam bir takım olacağız ama yerli oyuncularımızın da gösterdiği performans arkadaşlarının yokluğunu aratmayacak şekilde. Haliyle başarılı olmamamız için bir sebep kalmıyor. Kendilerine güveniyor ve inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler