Trabzon'un Sarı- Lacivert sınavı

Süper Lig’in ilk yarısında zirveye adını yazdıran Trabzonspor, ikinci etabın ilk randevusunda Ankaragücü’nü ağırlıyor. Ankara’da oynanan mücadelede sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Karadeniz temsilcisi, sahaya 7 önemli eksikle (Umut, Kağan, Özden, Kulu

Trabzon'un Sarı- Lacivert sınavı

Süper Lig’in ilk yarısında zirveye adını yazdıran Trabzonspor, ikinci etabın ilk randevusunda Ankaragücü’nü ağırlıyor. Ankara’da oynanan mücadelede sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Karadeniz temsilcisi, sahaya 7 önemli eksikle (Umut, Kağan, Özden, Kulukowski, Vittek, Fatih Tekke, Aydın) çıkacak rakibine yine puan kaybetmeden yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Bir sonraki hafta İstanbul’da bir başka Sarı-Lacivertli ekip olan Fenerbahçe’ye konuk olacak Fırtına, alacağı 3 puanla moralini de üst seviyede tutmakta kararlı. 2’si hazırlık maçı olmak üzere son 18 maçında yenilgi yüzü görmeyen Şenol Güneş’in ekibinde ise sadece 2 eksik söz konusu. Kart cezalısı Engin Baytar ve sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz, bu 90 dakikada arkadaşlarının yanında olamayacak.

Trabzon, 2. yarıyı Ankaragücü maçıyla açıyor. Liderin hedefi, Fenerbahçe sınavı öncesinde kazanarak İstanbul’a moralli gelmek. Fırtına’da Engin ve Egemen yok ama alternatif çok...

Trabzonspor, Ankaragücü maçıyla uzun bir aradan sonra kendi sahasında gündüz lig maçı oynayacak. Saat 16.00’da start alacak müsabakanın yönetimini ise Halis Özkahya üstlenecek.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Glowacki

Giray

Cale

Selçuk

Colman

Yattara

Burak

Jaja

Umut

ANKARAGÜCÜ

Senecky

Uğur

Rajnoch

Zewlakov

Özgür

Serdar Ö.

Adem

Sapara

Carney

Sestak

Turgut

Saat: Avni Aker

Stat: 16:00

Hakem: Halis Özkahya

Yayın: Lig Tv, Haber61.net

Trabzonspor-MKE Ankaragücü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor