Trabzon'un sakatlarında son durum

Jose BosingwaTürkiye Kupası’nda Akhisar Belediye ile oynanan maçta sakatlanan ve karşılaşmayı yarıda bırakan Jose Bosingwa’nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.Hem Fenerbahçe hem de Avrupa Ligi ikinci turunda Napoli ile oynanacak olan m

Trabzon'un sakatlarında son durum

Jose Bosingwa

Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediye ile oynanan maçta sakatlanan ve karşılaşmayı yarıda bırakan Jose Bosingwa’nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Hem Fenerbahçe hem de Avrupa Ligi ikinci turunda Napoli ile oynanacak olan maçları kaçıracak olan yıldız futbolcunun bu durumu teknik direktör Ersun Yanal’ın zorlu haftalar öncesi moralini bozdu.

Mehmet Ekici


Mehmet Ekici

Keçiörengücü’yle oynanan geçtiğimiz haftaki kupa maçında ayağına darbe alan Mehmet, 90 dakikayı tamamlayamamış ve yerini 54’te Soner Aydoğdu’ya bırakmıştı. Ersun Yanal, Akhisar maçında yıldız oyuncusunu riske etmeyerek kadroya almadı. Sahalara beklenen süreden önce dönen Mehmet’in tamamen iyileştiği ve Fenerbahçe maçında görev alacağı kesinleşti.

Uğur Demirok


Uğur Demirok

Akhisar’dan transfer edilen Uğur Demirok’ın sakatlığı düzelsede henüz hazır değil. Ayağında ödem oluşan 26 yaşındaki savunma oyuncu hem son 2 lig maçında hem de geçtiğimiz salı günü oynanan Akhisar karşılaşmasının kadrosunda yer almadı. Sağlık heyetinin yoğun şekilde ilgilendiği Uğur’un derbi ilk 11’inde olmaması bekleniyor.
Waris Majeed

Waris Majeed

Sezon başında Rusya temsilcisi Spartak Moskova’dan 6 milyon Euro’ya transfer edilen Waris, beklenen patlamayı şu ana kadar yapamadı. Doğal olarak eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Ganalı futbolcu sakatlığı nedeniyle uzun zamandır tek başına çalışıyor. Yavaş yavaş form tutmaya başlayan 23 yaşındaki hücumcunun ilk 11 olmasa da Fenerbahçe maç kadrosunda yer alacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor