Trabzon'un rakipleri belli oldu

Erdoğdu anadolu Lisesi'nin Türkiye yarı finallerindeki rakipleri belli oldu.Trabzon'da Liseler arası futbol turnuvasında il birincisi olduktan sonra Erzurum'daki gruplardan 1. çıkarak Bitlis'te oynanacak olan Türkiye Liseler arası futbol turnuvası yarı fi

Trabzon'un rakipleri belli oldu

Erdoğdu anadolu Lisesi'nin Türkiye yarı finallerindeki rakipleri belli oldu.

Trabzon'da Liseler arası futbol turnuvasında il birincisi olduktan sonra Erzurum'daki gruplardan 1. çıkarak Bitlis'te oynanacak olan Türkiye Liseler arası futbol turnuvası yarı final karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin rakipleri belli oldu.

Dün akşam yapılan kura çekimlerinin ardından B grubunda yer alan Erdoğdu Anadolu Lisesi, grupta Elazığ spor Lisesi, Kars Sarıkamış Spor Lisesi ve Kahramanmaraş Anadolu Lisesi ile eşleşti.

Trabzon temsilcisi ilk maçını bugün Kahramanmaraş Anadolu Lisesi ile saat 13.00'de yapacak. Karşılaşmalar Güroymak Şehir Stadyumunda yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor