Trabzon'un rakibinden Burak açıklaması!

Trabzonspor'un Uefa Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lazio'nun Başkanı Claudio Lotito, bordo mavili takımın eski golcüsü Burak Yılmaz hakkında açıklama yaptı.Trabzospor'dayken ve daha sonra bu yaz transfer döneminin son günlerinde Lazio'ya gitmesi gündeme

Trabzon'un rakibinden Burak   açıklaması!

Trabzonspor'un Uefa Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lazio'nun Başkanı Claudio Lotito, bordo mavili takımın eski golcüsü Burak Yılmaz hakkında açıklama yaptı.

Trabzospor'dayken ve daha sonra bu yaz transfer döneminin son günlerinde Lazio'ya gitmesi gündeme gelen ancak tarafların anlaşamaması doğrultusunda Galatasaray'da kalan Burak Yılmaz hakkında İtalya'dan bir açıklama geldi.

Lazio Başkanı Claudio Lotito, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz'ı aldığım için pişman mıyım? Onun, Lazio'ya gelmemesinin daha iyi olacağına kendimi ikna ettim. Ayrıca Zarate'nin ikinci opsiyon olarak kalmasını istemiyorduk" ifadelerini kullandı.

Lazio Başkanı, uluslararası pazardaki genç oyuncu arayışlarını sürdürüp geleceğe yönelik yatırım yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler