Trabzon'un rakibinde seferberlik

Palermo ile geçtiğimiz hafta oynadıkları maçta ayağına darbe alan ve sakatlanan Marek Hamsik, bugünkü idmana da katılmadı.Napoli’nin önceki gün gerçekleşen çalışmasında da yer almayan deneyimli orta saha oyuncusunun Trabzonspor maçında oynamayacağı iddia

Trabzon'un rakibinde seferberlik
Palermo ile geçtiğimiz hafta oynadıkları maçta ayağına darbe alan ve sakatlanan Marek Hamsik, bugünkü idmana da katılmadı.

Napoli’nin önceki gün gerçekleşen çalışmasında da yer almayan deneyimli orta saha oyuncusunun Trabzonspor maçında oynamayacağı iddia ediliyor. Fakat son kararı İtalyan temsilcisinin çalıştırıcısı Rafael Benitez verecek. UEFA’ya gönderilen aday kadro listesinde ismi geçen 27 yaşındaki Slovakyalı oyuncunun, her koşulda Trabzon’a götürüleceği ve son durumunun maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor