Trabzon'un rakibi kendini yormadı

Trabzonspor'un 16 Şubat perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Tur'unda karşılaşacağı rakibi PSV Eindhoven, Hollanda Eredivisie'nin 21. haftasında evinde ağırladığı De Graafschap'ı 4-1 gibi farklı bir skorla geçti.Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 8. daki

Trabzon'un rakibi kendini yormadı

Trabzonspor'un 16 Şubat perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Tur'unda karşılaşacağı rakibi PSV Eindhoven, Hollanda Eredivisie'nin 21. haftasında evinde ağırladığı De Graafschap'ı 4-1 gibi farklı bir skorla geçti.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 8. dakikada penaltıdan Mertens, 26. dakikada Toivonen, 29. dakikada Matavz ve 43. dakikada Lens kaydetti. De Graafschap'ın tek sayısı ise 52. dakikada Vermouth'tan geldi.

Bu skorun ardından PSV Eindhoven puanını 54'e yükseltti ve lider Alkmaar'ı yakaladı. De Graafschap ise 13 puanda kalarak ligin son sırasındaki yerinden kurtulamadı.

Eredivisie'nin 22. haftasında PSV deplasmanda Groningen ile karşılaşacakken; De Graafschap sahasında VV Venlo'yu ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor