Trabzon'un prensi Yusuf

Bordo-Mavililer'in sezon başında 1461 Trabzon'dan kadroya kattığı Yusuf Erdoğan, her geçen gün oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiriyor. Volkan Şen’in kadro dışı kalmasıyla düzenli olarak ilk 11’de oynamaya başlayan genç yetenek, Fatih Terim Galatasa

Trabzon'un prensi Yusuf
Bordo-Mavililer'in sezon başında 1461 Trabzon'dan kadroya kattığı Yusuf Erdoğan, her geçen gün oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiriyor.
 
Volkan Şen’in kadro dışı kalmasıyla düzenli olarak ilk 11’de oynamaya başlayan genç yetenek, Fatih Terim Galatasaray’ın başındayken tecrübeli hocanın dikkatini çekmiş ancak Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor’dan ret cevabı alınca Bruma’yı kadrosuna katmıştı. Ligde oynanan Karabükspor maçında yıldızlaşan daha sonra Avrupa Ligi’nde Apollon Limassol ağlarını sarsan Yusuf, Avni Aker’de oynanan Lazio maçında fileleri havalandırarak ne kadar yetenekli olduğunu tüm spor kamuoyuna ispat etmişti. 
 
Şanssız sakatlık
 
En son Elazığspor maçında da gol attıktan sonra şanssız bir sakatlık yaşayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu A Milli Takım’a davet edilecekti ancak iyileşmediği için milli formayı giymeyi başka bir zamana bırakmak zorunda kaldı. Yusuf, öncelikli hedefinin Trabzonspor’da kendini ispat etmek olduğunu belirterek, “Hayalim hep Milli Takım’da oynamak. Bunu bir gün gerçekleştireceğimden eminim” diyerek Terim’e de mesaj yolluyor..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor