Trabzon'un mucize takımı kararını verdi

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor, teknik direktör Ömer Ortakudaş ile yeni sezonda devam edecek.Kulüp Başkanı Erdoğan Genç, teknik direktörleri Ömer Ortakudaş ile devam edeceklerini belirterek, "Ömer hocamız ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Takımı ta

Trabzon'un mucize takımı kararını verdi

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor, teknik direktör Ömer Ortakudaş ile yeni sezonda devam edecek.

Kulüp Başkanı Erdoğan Genç, teknik direktörleri Ömer Ortakudaş ile devam edeceklerini belirterek, "Ömer hocamız ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Takımı tanıyan, iyi bilen bir kişi. İyi bir teknik direktör. Kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Hoca arayışı içerisinde değiliz. Yeni sezona aynı ekiple devam edeceğiz" dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, takımda 6 oyuncuyla yollarını ayıracaklarını ifade eden Genç, şunları söyledi:

"Bu oyuncuları alacaklarına karşılık olarak serbest bırakacağız. Tabi, şampiyon olmuş bir kulübüz. Tüm futbolcularımıza şampiyonluk primlerini ödeyeceğiz. Takımda kalmasını istediğimiz ve sözleşmeleri sona eren 4 oyuncumuz var. Bu isimlerden Halil İbrahim Cenik ile anlaşmaya vardık. Diğer 3 futbolcumuz ile de görüşme halindeyiz, anlaşmak üzere olduğumuzu söyleyebilirim. Dış transferde ise kadromuza 6 takviye yapmayı planlıyoruz. Önceliğimiz Trabzonlu futbolcular olacak. Şu an görüşme halinde olduğumuz 4 Trabzonlu futbolcu var. Görüşmelerimiz gayet iyi gidiyor. Muhtemelen de transfer sezonunun açılması ile imzaları atarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor