"Trabzon'un katkısını inkar edemem"

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Olcan bir de itirafta bulunarak Trabzonspor'un katkısını inkar edemeyeceğini söyledi.Trabzonspor’a ilk geldiği zaman en yakın arkadaşları Selçuk İnan v

"Trabzon'un katkısını inkar edemem"

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Olcan bir de itirafta bulunarak Trabzonspor'un katkısını inkar edemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor’a ilk geldiği zaman en yakın arkadaşları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın ayrılmalarından dolayı zorluklar yaşadığına dikkat çeken Olcan, “Ancak Trabzon’un bana olan katkısını asla inkar edemem. Gaziantepspor’da gelişme sürecimi tamamladım, Trabzonspor’da ise en olgun dönemimi yaşadım. Trabzonspor’a katkı vermeye başlamıştım. Futbolu iyice öğrenmeye başladım diyebilirim. Ve orada gerçekten mutluydum, hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım. Yönetim, hocalarımız ve taraftarlarla aram çok iyiydi. Trabzonspor camiasına çok teşekkür ediyorum. Buraya ulaşmamda onların çok büyük emeği var” diye konuştu.

Burak-Selçuk sevinci

Burak Yılmaz’la Antalyaspor’da 18-19 yaşındayken oynadıklarını anımsatan Olcan, “Milli takımlarda zaten hep beraberdik. Tabii ki Burak’ın da hedefleri vardı, benim de kendime göre hedeflerim vardı. Hedeflerime her zaman ulaştığımı söyleyebilirim. Tekrar aynı takımda olmak mutluluk verici. En yakın arkadaşlarımla aynı takımda olmak, daha farklı bir durum, daha farklı bir duygu” yorumunu yaptı.

Başarılı futbolcu, Galatasaray’a transfer sürecinin zor geçtiğini belirterek şunları söyledi:

“Mancini ayrıldı, daha sonra yeni hoca geldi. Zor bir süreçti ama mutlu bitti. Arkadaşlarımla yazın büyük bölümünde beraberdik. Aynı yerde tatil yapmıştık. Onlarla sürekli fikir alışverişinde bulunduk. Onlar da sağolsunlar gelmemi çok istemişlerdi. Bana tavsiyelerde bulunmuşlardı. Buraya gelmemde büyük payları oldu.”

‘Çok gururluydum’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler